Молк


Од сега започнува молкот.

Месо смееме да јадеме.

Шопска е препорачливо без краставици.

Музика може секаква освен  Death metal и David Hasselhoff.

Секс смееме. Изневерување не е препорачливо, значи само со партнерите, може и без кондом.

Филмови може секакви, за здравје подобро е некоја комедија да мавнеме.

Спорт обавезно и гледање и практикување.

Пиење може до бесвест.

А задутре, тие што ќе спијат дома, ОК.

А другите, да бидеме умни, да излеземе, искулирано да заокружиме и да се прибереме БЕЗ ИНЦИДЕНТИ и достоинствено.

Поздрав до Македонија.

 

Advertisements

3 Comments to “Молк”

  1. Многу поштуем што може секаква музика од Хазелхов 😀

    • седи уживај, среќа братот нема да победи, инаку има да го качи Хазелхов на градски ѕид да пеј 🙂

  2. Музика може секаква освен Death metal и David Hasselhoff. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: