Што ме научија 140-те карактери за 365 дена #Twitter


1. Не бираш кој ќе те следи, кој ќе те сака, кој ќе те обожува, кој ќе ти љубомори, кој нема да те поднесува.

2. Бираш кого ќе следиш, кого ќе сакаш, кого ќе обожуваш, кому ќе завидуваш, кого нема да поднесуваш.

3. Егоистот никогаш нема да стане алтруист и обратно.

4.Скромниот ќе си остане скромен , фотографот ќе си купи нов апарат, хејтерот догодина ќе хејта дупло.

5.Некои луѓе никогаш нема да станат Вмро-вци.

6.Некои Вмро-вци никогаш нема да ги сфатат другите луѓе.

7. Добрата смисла за хумор е талент, талент и талент.

8.Убавата девојка на слика, во живо е поубава.

9.На РТ секогаш треба да се каже благодарам.

10. Од 140 карактери понекогаш се учи повеќе отколку од 1400 страници.

11.На светот постојат добри луѓе.

12.На светот постојат и лоши луѓе.

13.Хејтерството е неприкосновено.

14.Никогаш не е доцна за нови убави пријателства.

…….

140. Twitter е најдобрата социјална мрежа

Advertisements

2 Comments to “Што ме научија 140-те карактери за 365 дена #Twitter”

  1. сите алтруисти се егоисти, само на повисоко ниво на сложеност

  2. и некои ВМРО-вци никогаш нема да станат луѓе…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: