Збор два за #твитержени


Секоја со својаата висина, тежина, боја на коса, боја на очи, смисла за хумор, смисла за танц, боја на глас.

Секоја со своето ајфонче и андроидче и еден телефон случајно паднат во шахта.

Секоја со по една банана и неколку мандарини во чантата како доказ за задоволување на потребната доза на витамини.

Секоја со својата елеганција во женската доминација односно ненаметливост.

Секоја со различен вкус за мажи но сепак ист: убавиот дечко си  е убав дечко.

Секоја со своето CV, навечер заклучено во работната фиока.

Секоја со свое мислење.

Секоја без глумење лудило, пошто лудилото и е вродено.

Секоја на свој начин прекрасна а заедно совршени.

Секоја од нив е #Твитержена.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: