All you need is love. Избор на твитови за 2011


#Љубов

Позата која победува, не се менува

Ќе престанеме да се чудиме, кога ќе престанеме да веруваме. Којзнае колку е добро, да живееме со помислата дека веќе ништо не може да не изненади

#youtube

Отсекогаш сме ги имале истите будалштии, само сме го немале youtube

#Живот

Понекогаш помислувам дека најголемата животна вештина е, што подолго да се остане жив

#Фудбал

Фудбал е единствениот момент кога жената не се фрустрира, бидејќи е игнорирана поради  вистинска причина

#Random

Доблест е да си скромен. Но одвреме навреме убаво е да те обземат и големите очекувања

#Срамежлив

Срамежливиот кога излегува во град, секогаш ја заборава иницијативата дома

#Капитализам

Жена во капитализам: На работа- оперативен менаџер. Дома- финансиски менаџер. Во кревет- ивент менаџер. На улица- шофер

#Random

Точно е дека секое тенџере има свое капаче. Но често во животот се чувствуваме како ѓезве

#Reality

Колку и да ја игнорираме реалноста преку ден, секогаш е тука да ни посака добро утро и лека ноќ

#Уметност

Вистинската уметност е секогаш постхумно одликувана

#Интернет

Порано доаѓав на интернет за да одморам од напорната реалност. Сега бегам во реалноста за да одморам од напорниот интернет.

#2012

Со желби за  среќна и успешна 2012 – All we need is love, sex, bank deposit and cash.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: