Честитка


Драги  редовни посетувачи и следачи на мојот блог и сите оние кои случајно налетувате на мене,

Ви посакувам во Новата 2012 година секое утро да ви биде добро утро, секој ден  да ви биде пријатен работен ден, секое попладне да ви биде убаво попладне, секоја ноќ да ви биде лека ноќ а секој викенд да ви биде добар викенд.

И не заборавајте, ако сте во дилема to be or not to be, секогаш изберете to beer! Cheers!

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: