Нешто за размислување


До 15 години учи да читаш и пишуваш

Од 15 до 25 години читај

Од 25 до 35 години пишувај

Од 35 до 45 години помалку пишувај а повеќе читај што пишуваат тие од 25 до 35 години

Од 45 до 55 години пак пишувај

Од 55 години не прави ништо и уживај, бидејќи ќе имаш се

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: