Трета опција?


Во оваа наша држава како да има само по две опции:

Или си патриот или предавник

Или си пред турска серија или си на интернет

Или си сељак или си хипстер

Или си сингл или имаш 2-3

Или немаш ниеден кредит, или имаш 2-3

Или тераш шопинг  во Солун, или немаш шопинг

Или збориш се и сешто, или не зборуваш ништо

Или правиш рекет или играш тенис

Би продолжила, но ме чекаат #твитержени

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: