Имунитет


Учиме да станеме имуни на работа под притисок, за да бидеме успешни

Учиме да станеме имуни на стрес, за да бидеме здрави

Учиме да станеме имуни на емоции, за да не бидеме повредени

Учиме да станеме имуни на околина, за да бидеме кул

Учиме да станеме имуни на политика, за да живееме во подобар свет

Дали се претвораме во роботи со јак имунитет?

Advertisements

One Comment to “Имунитет”

  1. „Учиме да станеме имуни на политика, за да живееме во подобар свет“ ??? – Ова е ко да речиш „носам темни очила за сонцето да не свети“

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: