Фолоу за Дарко @darko156


Кој бил на твитап во #Твитеркафана, знае.

Кој не бил, греота е да не дознае.

Бидејќи се работи за #Твитеркладба, потребно е сите што не го следите @darko156 на твитер, да го направите ова:  Со помош на еден ваш клик фолоу на профилот на @darko156 ,ќе се зголемат шансите да добие цела МК твитер заедница бенефит – гратис кафана на негова сметка.

Немојте да бидете хејтери и да штедите на еден фолоу, не се работи за политичка кампања. Плус бенефитот од следење на профилот на @darko156 не е за потценување.

Нишо не губите, траст ми:) Не гласаме за Ж ниту за БЦ 🙂

Кликнете фолоу 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: