Archive for November, 2012

November 26, 2012

Љубовна

Леле колку те сакам

Ко бајадера

Ко ладен туш во врела ноќ

Ко топла бања во зима

Како добар сон.

 

Леле колку те сакам

Ко Депеш Мод

Ко најдоброто од Депеш Мод

Ко мирис на јоргован на Водно

Ко далечен гром.

 

Леле колку те сакам

Ко насмевка.

Ко врв на рид.

Ко разиграно дете.

Како мал мој дом.

Advertisements