Љубовна


Леле колку те сакам

Ко бајадера

Ко ладен туш во врела ноќ

Ко топла бања во зима

Како добар сон.

 

Леле колку те сакам

Ко Депеш Мод

Ко најдоброто од Депеш Мод

Ко мирис на јоргован на Водно

Ко далечен гром.

 

Леле колку те сакам

Ко насмевка.

Ко врв на рид.

Ко разиграно дете.

Како мал мој дом.

Advertisements

One Comment to “Љубовна”

  1. Kako topka 🙂 toa mi kapna prvo na pamet otkako ja pročitav… pozdrav, s .)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: