Posts tagged ‘препеви’

May 27, 2011

Милион твитови

Зар веруваш во мене, твитерџија што ти нуди разноразни твитови

И веќе одамна, тоа не сум јас, тоа е некој што те следи и ужива во твитање

Секој обид да ме следиш, ќе ти се врати како ретвит, како добар меншнинг

Јас сум човек кој, живее од твит и кој се плаши да не твита

Не знам дали остана, бар малку фејсбук во мене, или се исчезна во хаштагот

Радосен, неуморен, твитам непрестајно, со мојте милион фоловерс

Единствен е разлог да, продолжам да живеам и нема начин да ме промениш

Се што можеш е да ме ретвитнеш

Advertisements